Pages: 4 - [ Previous | 1 2 3 4 | Next ]
ID Title Views Posteddescending
TFA40 After applying Microsoft KB980436, Internet Explorer fails to connect to some sites if intercepting SSL on the ProxySG 16,263 Aug 20, 2010 
TFA39 Slow access to certain web sites after upgrading to SGOS 5 6,623 Aug 9, 2010 
TFA38 ProxySG 9000 losing network connectivity after a Hardware restart or "out of the box" 5,403 Jul 27, 2010 
TFA36 TCP Keep-alive timer changed from 2 minutes in SGOS 4.x to 2 hours in SGOS 5.x 8,153 Jun 11, 2010 
TFA35 ProxySG 9000-5 is reporting "Unsupported Configuration" 4,396 Jun 11, 2010 
TFA34 Using the "Import from PolicyCenter" option in IC, devices may be regrouped improperly if non-unique names are used in topology 5,245 Jun 9, 2010 
TFA32 Upgrading to Reporter,version 9.2.1.1 , shows no "Web Searches" reports. 6,501 May 19, 2010 
TFA30 Unexpected Packetshaper reboot after installing Flash video plug-in v1.4.0.0 3,706 Mar 19, 2010 
TFA26 Peformance issues with SmartFilter content filter and ProxySG 6,951 Mar 2, 2010 
TFA23 High CPU utilization running SGOS 5.5.1.1 with ADN compression enabled 7,662 Feb 2, 2010 
TFA22 Loss of Websense content filter database and category unavailable after upgrading to SGOS 5.4.3.1 8,295 Jan 20, 2010 
TFA19 ProxySG with Layer-4 Redirection Devices 4,933 Jul 31, 2009 
TFA16 June 10th, 2009 - Blue Coat Web Filter with automatic updates enabled causes authentication failure messages 5,428 Jun 12, 2009 
TFA12 January 20, 2009 - Product Update: SG510 SGOS Update with 320GB SATA Drive - January 20, 2009 4,789 Mar 9, 2009 
TFA9 November 12, 2008 - Websense on-box database on 256MB ProxySG Appliances 3,613 Mar 9, 2009 
Pages: 4 - [ Previous | 1 2 3 4 | Next ]

Ask a Question